Interpretimet pagane ëndrrave që kanë ardhur deri në ditët tona, rekomandojmë në mënyrë implicite plotësimin e gjitha kërkesave.

Sep 5, 2018 · N.

Mar 13, 2023 · 2. .

s se një ëndërr të shqetëson ti duhet të zbatosh thënien e Profetit (salallahu alejhi ue selem): “Të pështysh nga e majta 3 herë e pastaj ndërro anën e fjetjes, e s’do ta dëmtojë atë njeri asgjë “.

.

. . Të vdekurit vijnë në ëndrrat tona me një mesazh, këshillë apo vërejtje që duhet të kuptohet në mënyrë që të shmangen problemet e panevojshme apo edhe.

Bëje dhikrin e gjumit, lexoji suret fryji vetes tënde, pastaj do të komunikojmë përsëri, inshallah.

Një ndër enciklopeditë më të njohura të Hadithit. I Derguari i Allahut alejhi selam ka thene: “Endrra e vertete eshte nje prej dyzet e gjashte pjese e shpalljes. .

T’i lexojmë versetet kuranore: “Kur djelmoshat u strehuan në shpellë e thanë: “O Zoti ynë, na dhuro nga ana Jote mëshirë dhe na përgatit udhëzim të drejtë në tërë çështjen tonë!”Ne u vumë mbulojë mbi veshët e tyre (i vumë në gjumë) në shpellë për disa vite me. Endërrimi i njeriut të vdekur që është i lumtur, në kushte mira, me rroba bardha ose gjelbra, duke u mahitur ose.

Jun 11, 2016 · Endrrat e verteta jane fillim i shpalljes (vahjit).

.

Ndjenjë rehatie: Një person i dashur, që ka vdekur ose jeton, ofron ngushëllim. Shpirti i nënës suaj qoftë i qetë me Atin tonë Qiellor.

Një ndër enciklopeditë më të njohura të Hadithit. .

Për shembull, i njohur për mua njeriu thotë se ai vazhdimisht ëndrrat për të vdekurit.
Duke parë varrezat dhe të vdekurit në ëndërr.
Komentimi i endrrave Ibn Sirin.

Apr 2, 2017 · vdekurit vijnë në ëndrrat tona me një mesazh, këshillë apo vërejtje që duhet të kuptohet në mënyrë që të shmangen problemet e panevojshme apo edhe gabimet.

Endrrat jane te verteta aq sa njeriu eshte i sinqerte ne te folur.

. Oct 12, 2017 · Ndonjëherë ëndrrat në të cilat një person në gjumë komunikon me prindërit e tij të vdekur, ndihmon në gjetjen e paqes së brendshme, besimit, dhe madje ndikon edhe tek suksesi në punë dhe mirëqenien e familjes. Sipas Sonnikov Islamic varrezat ëndërruar mund të thotë se ju jeni enden përreth të vdekurit.

. . . . Në fakt, unë personalisht besoj se ëndrra është një lloj i lojrave mendjes sonë.

Besohet gjithashtu, se është e pamundur të ndikojmë tek ëndrrat ku ne shohim të dashurit tanë që kanë vdekur.

Nëse njeriu sheh në. Dec 17, 2021 · Ne jemi këtu për ta bërë më të lehtë për ju.

[1] 2- Ëndrrat shënuan fillimin e Zbulesës.

.

.

.

Ne do të flasim për libra ëndërr dhe interpretimet e ëndrrave.